Opmærksomhedskrævende indretning

Opmærksomhedskrævende indretning

  16 maj 2018

Måden, vi vælger at indrette vores hjem på, siger rigtig meget om, hvem vi er som mennesker. Nogle lægger rigtig mange tanker i hvert enkelt objekt, der indkøbes til hjemmet, mens det for andre ikke spiller en ligeså stor rolle.

Teaktræ fylder meget hos nogen, mens rene, hvide linjer spiller en stor rolle i andre hjem. Nogle mennesker trives i rod, mens det selvsamme kan stresse og forstyrre andre. Indretning er individuel, personlig og unik, og det er der ingen tvivl om.

Er du typen, som nyder at have ting i dit hjem, som skriger på opmærksomhed på den ene eller den anden måde? Ting som gør, at dine gæster lige kigger en ekstra gang eller måske endda knytter en kommentar? I så fald bør du læse med her og blive inspireret; vi har nemlig samlet tre ting til hjemmet, som skriger på opmærksomhed – og får den.

Vertikal radiator

Fænomenet radiator har ikke længere det udtryk, vi kender; stor, hvid og ofte rillet – ikke kun i hvert fald. Ligesom på så mange andre områder har radiatorfabrikanter efterhånden indset behovet for at følge med tiden og konkurrere om forbrugernes opmærksomhed, og det gøres blandt andet ved hjælp af såkaldte vertikale radiatorer.

De vertikale radiatorer kommer i mange forskellige farver og udtryk og har umiddelbart primært én ting til fælles; at de hænger vertikalt og ikke horisontalt som almindelige radiatorer. Disse radiatorer kan meget mere end blot varme dit hjem op; de er også smukke at se på og kan bidrage til indretningen i hjemmet.

De fås i alverdens forskellige farver, overflader, og det er nærmest kun fantasien, som sætter grænsen.

Biopejs

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, er der i høj grad tænkt nye tanker på varmekilde-området. Det er nemlig ikke blot radiatoren, som er blevet gentænkt; det gælder også for pejsen, som har fået nye klæder, og her skal biopejsen fremhæves.

Med en biopejs får du meget mere end blot et head turning indretningsobjekt; du får også en miljøvenlig varmekilde til dit hjem. Biopejsen kommer i mange former og udtryk, og de kan både monteres på væggen, i loftet, ligesom du også kan stille den på gulvet. Biopejse i sig selv er smukke – fremstillede i forskellige materialer, de har forskellige former, og når biopejsen tændes, skrues der op for skønheden.

Du kan nyde ægte flammer, uden at skulle tænke på miljøskade eller grimme misfarvninger på væggene. En biopejs er både røg- og lugtfri, og den tiltrækker sig kun positiv opmærksomhed.

Planter på væg

En tendens, som i høj grad er oppe i tiden, er at trække naturen med indenfor og give den en central plads i indretningen, og bruger man bare en lille smule af sin tid på de sociale medier, kan det heller ikke være gået ens næse forbi, at planter er moderne. Meget moderne.

Er du ude efter at bruge naturen i din indretning på en ekstraordinær måde, som med garanti vil afføde kommentarer fra dine gæster, er en plantevæg en helt oplagt mulighed. Der er mange veje at gå, når det gælder plante vægge, og du skal især tage stilling til to ting; selve planterne og dernæst ophæng.

Vil du skabe en opmærksomhedstiltrækkende effekt med store hængeplanter eller med mindre, mere enkle planter? Skal dine ophæng være i en særlig farve eller materiale, og vil du fylde en hel væg eller blot en del af en væg med planter? Uanset hvilke valg du træffer på dette område, vil du med garanti ende med et resultat, som fanger dine gæsters blikke.

Du kan finde mange gode råd til hvilke planter til du skal vælge og kan vælge, hvis du besøger denne side. Der kan du lære alt om både udeplanter, indeplanter, buske, hække, træer, rullegræs og i det hele taget alt hvad du har behov for at vide, før du køber planter.

Gå dine egne veje

Er du ude efter at indrette dit hjem på en måde, som er anderledes, og som helt naturligt bliver et tilbagevendende samtaleemne omkring spisebordet? I så fald er de tre ovennævnte bud et godt sted at starte, idet du kan sætte dit eget præg på hver enkelt idé.