Sådan finder du den perfekte glidecreme

Sådan finder du den perfekte glidecreme

  04 feb 2019

 Glidecreme kan spille en stor rolle i dit sexliv af mange forskellige årsager. Det kan være, at du som kvinde har det svært ved at blive våd, enten på grund af stress eller hormonelle forandringer. Det kan også være du er en mand, i et homoseksuelt forhold, og glidecreme er essentielt til jeres sexliv.

 Der er mange forskellige grunde til at benytte sig af glidecreme under samleje, og det er derfor vigtigt at holde sig opdateret på, hvordan du kan få den bedst mulige oplevelse. Det er din og din partners nydelse, som skal komme før alt andet, men det er ikke altid nemt at skabe sig et overblik over, hvilken glidecreme der passer bedst til jeres behov. Derfor er det vigtigt at du har styr på sagerne, og finder præcis den glidecreme, som passer til dit sexliv.

De forskellige typer af glidecreme

 Indenfor glidecreme til seksuelt brug, findes der en bred vifte af forskellige varianter. Du kan finde noget, der passer til enhver præference, og smag. Det er sikkert, at der findes præcis dén glidecreme, som passer til dig og dine behov. Det er vigtigt, at du lytter til din, og dine krops behov, da forskellige personer kan have behov for forskellige smøremidler. Det kan for eksempel være, at du er gravid og derfor har brug for den glidecreme, som har færrest tilsætningsstoffer, af sikkerhed til barnet.

 Der findes glidecreme, som har en bedøvende evne, som kan være til stor hjælp til dig, som har problemer med præmatur udløsning, samt give dig en mere behagelig og afslappende oplevelse. Derudover kan du også finde mange glidecreme, som er økologiske og lavet af naturlige råvarer, som er til dig, som ikke har lyst til at gå på kompromis med din miljøbevidsthed. Der findes glidecreme i flere forskellige smage og viskositet, så det ikke behøver at luge, eller føles ulækkert.

 Der findes som sagt, mange forskellige varianter af glidecreme, så det handler om at kende sine og sin partners behov, så du selv bedst kan optimere jeres oplevelse.

Investér i høj kvalitet

 Når det kommer til din og din partners sexliv, er der ikke råd til at spare på kvaliteten. Dette gælder ikke kun i jeres forhold generelt, men når det kommer til glidecreme, er det vigtigt, at du ikke nøjes med den billigste løsning, selvom det ofte kan virke som det letteste.

 Det kan være skadeligt for dig og din partners oplevelse, da glidecreme af dårlig kvalitet kan være klistret, klamt og være en ubehagelig fornemmelse at have på kroppen. Billig glidecreme kan også afgive en dårlig lugt af brændt gummi, som kan være meget frastødende og forstyrrende for jeres oplevelse.  

 Dårlig kvalitet kan give en længerevarende klam følelse i underlivet, og kan være noget rod at skulle rengøre. Hvis du absolut har behov for at købe det billigste du kan finde, er det en meget god idé at investere i en vanbaseret glidecreme. Vandbaserede glidecreme er som regel skabt af de mest naturlige ingredienser, og har mindre chance for at afgive dårlig lugt og klam følelse, da det nemt kan absorberes af huden. 

I behøver ikke at sætte begrænsninger for jeres lubrikationsmidler

 Hvis ikke i kan finde en glidecreme, som lever op til jeres behov, er der også andre muligheder, i kan tage i brug. Som før nævnt er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dit lubrikationsmiddel, det er ikke ens betydende, at du absolut skal gå efter det dyreste eller smarteste – ofte kan det, som passer bedst til jer, allerede være i huset. Der er mange alternativer til glidecreme, som kan fungere mindst ligeså godt, så længe man har styr på, hvad man laver. Du kan for eksempel benytte dig af almindlig vaseline i soveværelset uden problem, eller endda olivenolien fra dit køkken. Det er dog vigtigt at pointere, at hvis du søger glidecreme til sexlejetøj, er det bedst at gå efter en vandbaseret løsning i stedet.

 Hvis du vælger at benytte dig af alternative metoder, er det vigtigt, at du skaber dig et overblik over hvilket indhold der er i olien, før du hiver det med ind på soveværelset. Det er altid bedst at benytte sig af den mest naturlige olie, som du kan finde, og det er nok ikke den dyreste olie, du skal have med under lagenerne.   

Lyt også til din partners behov

 

Når dig og din partner skal finde en glidecreme som passer til jer, er det ligeså vigtigt at du får deres besyv med. Sex er en aktivitet for to (eller flere), så det handler ikke kun om dig og dine behov. Hvis du er modtageren, kan du have skavanker, som giveren ikke kan være klar over, og omvendt. Det er derfor vigtigt, at I sammen finder ud af, hvad der fungerer for jer. Husk at lyt til din krop, og vælge dét som passer bedst til din kops – og hudtype.

 Hvis I ikke kommunikerer, og vælger en inkompatibel glidecreme, kan det føre til unødige gener for en – eller begge af jer, hvilket er ærgerligt, da det komplet kan ødelægge oplevelsen for jer begge.

Ikke glem at have det sjovt!

 Sex handler først og fremmest om at have det sjovt. Det behøves ikke at være en byrde at finde de midler, som kan fremme jeres oplevelse – tværtimod. Det er vigtigt at have det sjovt med at finde den glidecreme, som passer jer begge. I gør det for at fremme jeres begges oplevelse, så det burde være sjovt og lærerigt for jer begge, at udforske hvilke remedier, I synes bedst om.

Hvad er den bedste glidecreme?

 Den bedste glidecreme kan være svær at finde, især fordi at forskellige par har forskellige behov. Der er en masse forskellige muligheder at vælge imellem, så det kan til tider virke som et uoverskueligt projekt.

 Det behøves ikke at være stressende eller udmattende – tværtimod! Lyt til din partners, og dine egne, behov og udforsk de forskellige muligheder inden for soveværelsets fire vægge. Det er den bedste metode for, at finde den perfekte glidecreme for jer.